iPhone 5 vine in Romania

iPhone 5 vine în Romania pe 2 noiembrie! Febra cumparaturilor a inceput pentru ca iPhone 5 vine in Romania cu preturi astronomice: 740€ pentru versiunea cu 16GB, 860€ pentru 32GB şi 980€ pentru 64GB. 
iPhone 5 vine în Romania
Vodafone, Orange şi Cosmote vor aduce iPhone 5 în magazine pe 2 noiembrie, au anunţat cei trei operatori ieri, drept urmare puneti banii la ciorapei si trageti ciorapeii pana la buric..
Cateva detalii despre iPhone 5 :
iPhone 5 este dotat cu ecran Retina de 4 inci, conexiuni wireless ultra-rapide, procesor A6 de ultimă generaţie, cameră iSight de 8 MP cu funcţie de panoramare, sistem de operare iOS 6 şi iCloud. Cu toate astea, este cel mai subţire şi mai uşor iPhone de până acum.
Acum vei putea vedea mult mai bine totul, pe un ecran mai mare: e-mailurile, paginile web sau un nou rând de aplicaţii. Cu o rezoluţie de 326 pixeli per inci, orice imagine va arăta absolut uimitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”